Spring naar inhoud

WOW Stiefmoeder.

25 november 2009

Fernando de Ego is een machtig en rijk persoon. Een regeringsleider die zijn land op haast dictatoriale wijze bestuurt. Van zijn beloftes voor vrijheid en welvaart voor iedereen is niet veel terecht gekomen. En, hoewel hij doorgaans sympathiek over komt, hebben zijn nogal eens ondoordachte en kwetsende uitspraken hem weinig geliefd gemaakt bij mede regeringsleiders en staatshoofden.

Zijn rijkdom heeft hij door jarenlang hard werken en slim zaken doen zelf verworven. Begonnen als eenvoudige arbeider is hij nu de trotse eigenaar van een aantal winstgevende bedrijven. Of hij daarbij gebruikt heeft gemaakt van corruptie is (vooralsnog) niet bewezen.

Dat hij al over de zeventig is, is hem niet aan te zien. Niet alleen vanwege zijn innemende lach, zijn twinkelende pretogen en jongensachtige bravoure maar zeker ook door de facelifts die hij in de loop der jaren heeft ondergaan. Vrouwen van alle leeftijden vallen voor zijn charmes en, niet te vergeten, zijn geld en macht.

De laatste jaren is hij zich als een overjarige playboy gaan gedragen en wordt hij herhaaldelijk met allerlei mooie, maar vooral jonge, vrouwen gesignaleerd. Hij is voer voor de roddelbladen die vol staan met verhalen over zijn vele uitspattingen. Zijn vrouw is het zat en wil scheiden. Zijn kinderen zien het met lede ogen aan. Tot de dag dat hij aankondigt dat hij, als de scheiding rond is, wil gaan trouwen met een jonge meid van 27 jaar. Voor zijn 37 jarige dochter is dat te veel.

Een stiefmoeder die 10 jaar jonger is dan zij!

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: