Spring naar inhoud

Weblogforens.

31 december 2009

Betekenis 3, van weblog naar weblog om daar te lezen en te reageren. Het idee voor dit log komt van het weblog van Plato.

Net als in het echte leven kan je virtuele treinreis (weblogrondje) steeds weer anders verlopen. Al of niet zo gepland. De ene keer zit je in een sneltrein, de volgende keer is het een boemeltje. Sommige stations blijf je lang staan, andere maar kort en weer andere rij je voorbij. Afhankelijk van wat er zoal te beleven is op het desbetreffende station. Je praat her en der met een medepassagier of je weet niks te zeggen (dan noemen ze je een lurker). Ben je aan het thuiswerken, vrij of ziek, dan blijft de trein op het rangeerterrein staan. Je kunt onderweg met allerlei storingen te maken krijgen zoals zonder stroom komen te staan (geen internetverbinding), sein- en wisselstoringen (het weblog werkt niet mee) tot complete ontsporingen toe (je computer crasht). De ene forens rijdt bij voorkeur volgens een strak schema en kent het spoorboekje van buiten, de andere gaat op de bonnefooi en ziet wel hoe de reis verloopt. Natuurlijk kun je het rondje nog veraangenamen door eerste klas te reizen (een goed geoliede PC), een muziekje te luisteren en door onderweg iets te eten en/of drinken te nuttigen.

Hoe jullie, lezers, ook reizen ik wens jullie een aangename jaarwisseling en dat 2010 vele geweldige treinreizen mag brengen! Zowel virtueel als in real life. J

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: