Spring naar inhoud

WOW Oplossing.

26 januari 2010

Zomaar op een dinsdagavond had Els ineens keelpijn, begon haar neus te lopen en moest ze spontaan niezen. Krachtige ontploffingen die de ramen in hun sponningen deden trillen. Of dat al niet erg genoeg was had ze ook een kou op haar hoofd opgelopen. Wat betekende dat één helft van haar gezicht zeer deed. Van haar bijholte, via haar oog en neus naar haar bovenkaak. Dit keer had ze er zelfs hoofdpijn bij. Van ellende ging ze maar vroeg naar bed met een paracetamol en dan zou ze de volgende dag wel zien. Haar criterium voor wel of niet werken was of ze koorts had of niet.

De koorts bleef uit dus besloot ze te gaan werken. Gelukkig woonde ze niet zo heel ver van haar werk vandaan. Al snotterend en snuitend sleepte ze zich door de dagen naar het weekend. Dan zou ze rust nemen. Die week doorliep ze alle fases van een verkoudheid waarbij natuurlijk een verstopte neus en hoesten hoorden. Eerst een vastzittende hoest, later de irritante kriebelhoest die bij voorkeur begon als je in bed lag waardoor er weinig van slapen kwam.

Na ruim een week, vele papieren zakdoekjes, bekers thee met honing en maatbekertjes hoestdrank later bedacht ze dat de medische wetenschap nog steeds geen oplossing tegen een verkoudheid had. De farmaceutische industrie had wel een heel scala aan (prijzige) middeltjes op de markt gebracht om de symptomen te verminderen en te verzachten maar er was geen enkele pil of poeder om snel te genezen.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: