Spring naar inhoud

De strijd verloren.

3 februari 2010

Je kwam in mijn leven toen ik nog een jong meisje was en je verving een ander, jonger exemplaar. De jongere versie was niet zo lang meegegaan maar met jou zou ik de rest van mijn leven doorbrengen. Althans, dat was wat ik hoopte! Waar ik ging, ging jij ook en samen konden we het leven aan. Je was me vele jaren trouw tot op het bot en zette je elke dag voor me in. Maar toen je ouder werd begon je wat af te takelen. Dan ging ik met je naar de dokter en moest je een nare ingreep ondergaan. Gelukkig hielpen die ingrepen je er iedere keer weer bovenop. Zo kabbelde ons leven samen verder, compleet met zijn ups en downs.

Vorig jaar echter ging het beduidend slechter met je. Dit keer waren de behandelingen een stuk ingrijpender. Het kon me allemaal niets schelen, als het maar hielp! Tot mijn verdriet bleek dit niet het geval te zijn. Een paar weken terug ontstond er een bultje en vorige week kwam daar ook nog een breuk bij. Voor de zoveelste keer in een half jaar tijd togen we naar de dokter die wel wat aan de breuk kon doen maar voor het bultje moesten we naar een specialist. Ik kreeg een antibiotica kuur voor je mee en belde gelijk voor een afspraak in het ziekenhuis. Tot mijn vreugde konden we daar een week later al terecht, vanmiddag dus.

Zenuwachtig gingen we samen naar de specialist. Die gaf je maar liefst vier verdovingen en begon toen te snijden. Hij had weinig tijd nodig om zijn oordeel te vellen, je was totaal op en reddeloos verloren. Zonder enige bedenking begon hij aan je te wrikken en te trekken. Al gauw gaf je het op en liet je los, mijn arme kies…

Dit is mijn WE-300 Vervallen.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: