Spring naar inhoud

WOW Nieuwsgierig en proberen.

1 april 2010

John en de andere astronauten waren veilig bij het ruimtestation ISS aangekomen. Opgelucht dat de reis zonder problemen verlopen was aangezien de eerste Challenger op 28 januari 1986 kort na de lancering verongelukte waarbij de gehele bemanning omkwam.

Ze zaten nu 5 dagen op de ISS en waren druk doende met allerlei werkzaamheden. De testen en experimenten die ze onderweg uitgevoerd hadden moesten uitgewerkt worden en er was van alles te doen aan het ruimtestation zelf.

Ze waren net bezig met een bedieningspaneel toen ze een vreemd groen lichtschijnsel waarnamen. Verbaasd keken ze elkaar aan, het licht leek van buiten het station te komen, uit de ruimte! Nieuwsgierig liepen ze naar een raampje waar ze met stokkende adem een ruimteschip op zich af zagen komen. Het schip stopte vlak voor de ISS en door de grote ramen zagen ze paarse, op padden lijkende wezens met ogen op steeltjes die naar hen keken.

Vergeten waren de protocollen betreffende ontmoetingen met buitenaardse wezens. Als verdoofd stonden ze met open mond te gapen. Pas toen de wezens begonnen te bewegen kwamen ze weer bij hun positieven. Koortsachtig begonnen ze te overleggen wat ze moesten doen. Over één ding waren ze het eens, ze moesten proberen om contact te maken. En foto’s nemen anders zou geen mens ze geloven! Vlug pakten ze een digitale camera en drukten af. Flits, deed het toestel en nog eens flits!

Blijkbaar schrokken de ruimtewezens hiervan want het schip begon te bewegen, maakte vaart en verdween voor hun ogen…

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: