Spring naar inhoud

WOW Verklaring.

22 juni 2010

Nerveus trommelde Freek met zijn vingers op tafel. Een uiting van zijn innerlijke tweestrijd. Zou hij het aandurven of niet? Hij voelde niet alleen de lichamelijke maar ook de geestelijke behoefte steeds sterker worden. Allengs brokkelde zijn aversie af en nam hij een besluit, hij zou het doen!

Een half uurtje later belde hij bij zijn moeder aan. “Freek, lieverd, wat een verrassing dat je me onverwachts op komt zoeken” riep ze met een blij gezicht. “Kom erin jongen, kom erin!”  Even later zat Freek met een bakkie koffie en een koekje op de bank. Onzichtbaar voor zijn moeder moed te verzamelen om zijn plan uit te voeren. “Ik ga even naar het toilet hoor” zei Freek en hij stond op.

Maar hij ging helemaal niet naar het toilet! In plaats daarvan verdween hij in haar slaapkamer en begon in kasten en laden te zoeken. Hij wist dat ze daar ergens geld en sieraden verstopt had. Het duurde niet lang voor hij gevonden had wat hij zocht. Vlug propte hij een stapeltje bankbiljetten en een ring in zijn zak en haastte zich de slaapkamer uit. Op weg naar de zitkamer kwam hij langs het toilet en spoelde, voor de vorm, door.

De adrenaline van de kick dat hij zijn moeder net beroofd had lieten zijn schuldgevoelens verdwijnen. Wat een makkelijke manier om zonder een enkele verklaring aan haar geld te komen! Op deze manier kon hij haar uitmelken zonder ooit te hoeven vertellen dat hij verslaafd was aan de drugs.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: